• 18 Μαρτίου 2016

  Ανοιξιάτικη απόδραση στο νησί της Αφαίας

  Κατεξοχήν καλοκαιρινός προορισμός, ωστόσο την Άνοιξη σε εκπλήσσει με τις πανέμορφες εξοχές , τα σημαντικά μνημεία, την αρχοντιά της ιστορικής πρωτεύουσας, τη θαλασσινή νοσταλγία που εκπέμπουν τα ψαροχώρια της.

 • 8 Μαρτίου 2016

  Παραδοσιακό ξεφάντωμα στο Διονυσιακό Καρναβάλι 2016

  Εως την Καθαρά Δευτέρα, η Νάξος μεταμορφώνεται σε μια διαδραστική σκηνή, αναδεικνύοντας την πλούσια πολιτιστική και γαστρονομική παράδοση του νησιού τις απόκριες. Συνδυάζοντας την αναβίωση εθίμων και παραδόσεων με νέες δράσεις, το Διονυσιακό Καρναβάλι της Νάξου ξυπνά όλες τις αισθήσεις.

 • 25 Φεβρουαρίου 2016

  5 μαγικές διαδρομές με αφετηρία γνωστούς προορισμούς

  Πίσω από ανταριασμένα κορφοβούνια και σκιερά ελατοδάση, θα ανακαλύψετε έναν ορεινό κόσμο που κρατά καλά κρυμμένα μυστικά. Εφορμώντας από γνωστά χειμερινά θέρετρα αξίζει να τον αναζητήσετε.

 • 22 Φεβρουαρίου 2016

  Μαύροι κήποι της Λανθαρότε: Οι πιο περίεργοι αμπελώνες που θα δείτε ποτέ (PHOTOS)

  Η κοιλάδα της Λα Γκέρια βρίσκεται στη Λανθαρότε, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί των Καναρίων Νήσων. Εκεί καλλιεργούνται οι πιο ιδιόμορφοι αμπελώνες, σε ένα απόκοσμο τοπίο με έδαφος καλυμμένο από μαύρη στάχτη και πέτρες σε σχηματισμούς μοναδικής συμμετρίας.

 • 14 Φεβρουαρίου 2016

  Συναρπαστικές αντιθέσεις

  Ιερή Πόλη 'του αλατιού και του Αγώνα

  Από τη μία τα παράλια του Ιονίου και του Κορινθιακού και τα υπήνεμα τοπία των λιμνοθαλασσών εμπνέουν τη γαλήνη. Από την άλλη τα αγριοτόπια των βουνών και τα γρήγορα ποτάμια ξυπνούν τον μικρό εξερευνητή που κρύβεις μέσα σου και σε προσκαλούν σε περιπέτειες.

 • 11 Φεβρουαρίου 2016

  Ρεπλίκα- αριστούργημα: Ο Τιτανικός 2 θα σαλπάρει το 2018! (PHOTOS)

  Το μοιραίο υπερωκεάνιο που βυθίστηκε το 1912 στο παρθενικό του ταξίδι από Σαουθάμπτον προς Νέα Υόρκη αφαιρώντας 1.500 ζωές, ζωντανεύει ξανά.

 • 5 Φεβρουαρίου 2016

  Οδοιπορικό σε λευκό τοπίο

  'Αφού βγήκε ο Καθάριος, το βράδυ μάλλον θα χιονίσει!'. Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου έλεγε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στη λίμνη Πλαστήρα όπου σταμάτησα για φαγητό, αλλά χαμογέλασα. Αργότερα πηγαίνοντας προς το ξενοδοχείο συνάντησα το εκχιονιστικό όχημα. 'Καθάριος' έγραφε με μεγάλα λευκά γράμματα πάνω από το παρμπρίζ.

 • 29 Ιανουαρίου 2016

  Οι κρυφές χάρες του μεγαλύτερου αττικού βουνού

  Υπάρχει ένας τόπος, μόλις 40 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, που συνδυάζει την κεφαλληνιακή ελάτη Μαινάλου και τη μαύρη πεύκη, με την καμπανούλα, το αγριογαρίφαλο και τη σκουτελάρια, το αγριόσκορδο με την κίτρινη τουλίπα, το κόκκινο ελάφι με τα κρι κρι, τον θεό Πάνα με τον ποιητή Ρίτσο, το Καζίνο με το Σανατόριο, την αντάρτικη ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με τη σύγχρονη φυσιολατρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή